O nama

Očni centar Sfera su osnovali lekar oftalmolog sa trinaestogodišnjim iskustvom iz oblasti oftalmologije i master menadžmenta sa dvadesetogodišnjim iskustvom iz oblasti ekonomije i trgovine.

Spec. dr med. Sabina Fijuljanin-Sadiković nakon završenog Medicinskog fakulteta i specijalizacije iz oblasti oftalmologije, 13 godina radi kao oftalmolog. Nakon rada kao načelnik očnog kabineta u VMC-u Novi Sad i bavljenja refraktivnom hirurgijim u Klinici Svjetlost, osniva Sfera Mediku.

Neprestana edukacija, savremena oprema, kontinuirano usavršavanje i ljubav prema poslu, čine da individualni pristup i potpuna posvećenost pacijentima rezultira prepoznavanjem i zadovoljenjem potreba i želja pacijenta koji su nam ukazali dragoceno poverenje.

Feko Sadiković svoje 20-godišnje poslovno iskustvo prenosi u očni centar, što dovodi do uvođenja novih standarda u poslovanju očnog centra i sjajnog odnosa prema kupcima i dobavljačima.

Očni Centar Sfera obuhvata OFTALMOLOŠKU ORDINACIJU, ORDINACIJU ESTETSKE MEDICINE i OPTIKU.

Nakon vrlo prijatnog i modernog ambijenta, iznenadiće Vas vrhunska oprema koju posedujemo. A onda ćete biti oduševljeni temeljnim i stručnim lekarskim pregledom. Da osim na Vaše zdravlje vodimo računa i na Vašu lepotu, uverićete se u ordinaciji za estetsku medicinu, gde Vas očekuje sertifikovani lekar i najkvalitetniji zvanično odobreni preparati, iz ove oblasti. U optici ćete, dok pijete omiljeno piće, od ljubaznog i edukovanog osoblja saznati koje naočare Vam najviše odgovaraju i na koja dioptrijska stakla i sočiva treba da obratite pažnju. U zavisnosti od lekarskog nalaza i recepta, dobićete ono što je najbolja opcija za Vaše želje i potrebe. Naravno, cena je jako bitna. Zbog toga smo pripremili veoma širok spektar proizvoda najpoznatijih i najkvalitetnijih brendova, za svačiji ukus i džep. Uverićete se i da je ponuda dioptrijskih i sunčanih naočara, dioptrijskih i kontaktnih sočiva vrlo pažljivo odabrana za Vas.

Rezultat toga je vrhunska usluga i ponuda u svakom segmentu poslovanja.